Hovězí plátek špikovaný a podávaný s omáčkou připravenou na cibulovém základě s intenzivní chutí nakládaných okurek.
Ideální doplněk tvoří rýže nebo knedlík.
Složení: hovězí maso zadní (33 %), hovězí vývar (voda, hovězí maso a kosti), cibule, okurky sterilované (okurky, voda, ocet kvasný, sůl, kořenící výtažek, hořčičné semínko), uzená slanina (vepřové sádlo), řepkový olej, rýžová mouka, kukuřičná mouka, sůl kamenná, pepř.
Způsob přípravy:
Snadná příprava: Naše produkty jsou již zcela uvařené a tepelně zpracované. Jejich příprava tedy spočívá pouze v ohřevu (samozřejmě se dají jíst i za studena). Nemusíte přidávat žádnou vodu ani jídlo převářet. Jídlo si tak připravíte během pár minut a můžete podávat.
Ohřát můžete několika způsoby
Vložte uzavřený sáček do hrnce s horkou vodou (nebo do rychlovarné konvice) nechte cca 10 min prohřát a po otevření servírujte přímo na talíř.
Sáček vyprázdněte přímo do hrnce (nebo pánvičky) a ohřívejte cca 5 min.
Přendejte jídlo ze sáčku do vhodné nádoby a ohřívejte cca 3 min v mikrovlnné troubě.
Použijte samoohřev od Adventure Menu, vložte uzavřený sáček a nalijete trochu vody. Za cca 12 min je jídlo ohřáté.